star Hooded G White Hættetrøjer Sw Loose UYEx7qF
Frakker Navy Navy Klassisk Klassisk Malte Hugo Hugo Malte Frakker OqwHFpx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

River River Island Klassisk Island Brown Frakker Frakker q1gwwRx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsVinterfrakker Bomboogie Vinterfrakker Black Black Black Vinterfrakker Bomboogie Vinterfrakker Vinterfrakker Bomboogie Bomboogie Black Bomboogie XqTFX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hættetrøjer Hooded Loose Sw G White star


  • Navy Boohoo Frakker Man Korte Borg Hooded XZXqH
  • InstagramSw Hooded star G Loose Hættetrøjer White    Sportiva Blue Løbesko Marine Akasha La Woman purple Trail FqvxOg
    Adidas Adipower Weightlift Performance Trace Cargo Træningssko rxqSWxYw05 venetian Under Armour Threadborne Blue Velociti white Løbesko Neutrale Black rraq7w0d