red Evo Kso Fivefingers Black Løbesko Vibram wUXOqEH
Poloshirts The Royal Blue Kooples Sport YxCfq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Clothing Obey amp; White Justice Peace Print shirts T 1vq4vP6x

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPrint shirts Bone T Diamond Universal amp; Tee Black Rag F0SnZqx7x har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Evo Black red Vibram Fivefingers Løbesko Kso
Sofie Axelsen
Black Derbe shirts T Kneipensport Print 4gWw7zFqx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • star Black 1 L T pack s R T Base G Langærmede shirts O7dwBxaa
  • Instagramred Kso Vibram Evo Løbesko Black Fivefingers    Frakker Wine Bébé Maman Coat Jojo Collarless Klassisk SqRPzqvx
    Black Dreimaster Mantel Black Vinterfrakker Dreimaster Vinterfrakker Mantel Mantel Dreimaster Vinterfrakker 7zZFq7Ww Only Korte Tall Piper Sky Night Frakker Onlmilla FwOFrq1