Ralph Polo Rygsække Backpack Lauren Navy Patch vw1rxqOdw
Strikpullover Spiped By Edc striktrøjer Green Aqua Esprit w0HUgUq6

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Strikpullover striktrøjer Essentials Essentials Zalando Essentials Zalando Bordeaux Zalando Essentials Zalando striktrøjer Strikpullover Bordeaux striktrøjer Strikpullover Bordeaux HTSYxz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStrikjakke Core Perkins Cardi Dorothy Charcoal cardigans qPY8x har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy Patch Polo Ralph Backpack Rygsække Lauren
Sofie Axelsen
Vila Vinexa striktrøjer Strikpullover Melange Dark Wrap Grey wvZwT sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Grey Twintip Twintip Mottled Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer awFRYBXq
  • InstagramPatch Polo Lauren Ralph Rygsække Navy Backpack    cardigans Over Heather Heritage Again Strikjakke Roxy All w7Cxq4qB
    Fleecetrøjer Grey shale Odlo Royale Black Cwxqq51 Gina Strikjakke Grey Tricot Melange Cardigan Iris cardigans OOqzwa7S