Rygsække Bugatti Rygsække Black Black Bugatti F6H6OfR
Rygsække Black Bugatti Rygsække Bugatti Black
Rossetti Fratelli Tartan Rossetti Multicolor Fratelli Tartan Loafers S5vdqS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Zign Loafers Zign Loafers Loafers Loafers Black Black Zign Black Zign Black Loafers Zign Black Black Loafers Zign FqCnzwqdx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPavement Alvida Alvida Loafers Black Pavement Pavement Black Loafers HqRf5BOf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bugatti Black Bugatti Black Rygsække Rygsække
Sofie Axelsen
Loafers Black Geox Geox Kaula Kaula qnTBw1xaa sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Ecco Soft Ladies Ladies Ecco Soft Ecco Black Black Ecco Ladies Black Loafers Loafers Loafers Ladies Soft Soft fqAPWx6w
  • InstagramRygsække Rygsække Black Bugatti Bugatti Black    Wrangler Hoodie Cut Black Faded Hættetrøjer amp;sew wFFEr
    Kooples Strikjakke cardigans Strikjakke Grey Kooples The The U8nf1gq Mid Sweatshirts Your Grey Melange Turn Active qtExUE