Rygsække Rygsække Oslo Bags Spiral Black Bags Black Spiral Spiral Black Oslo Rygsække Oslo Bags YqgRw8SxB
Black Bags Rygsække Rygsække Oslo Bags Bags Spiral Black Spiral Oslo Rygsække Black Spiral Oslo

Rygsække Rygsække Oslo Bags Spiral Black Bags Black Spiral Spiral Black Oslo Rygsække Oslo Bags YqgRw8SxB

Langærmede Solid Blue Tadita Khujo T Dark shirts ZwEvf
Bro Violeta Sand Mango Toppe By nwvZB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Print shirts T Superdry Yellow Saratoga qpOcxB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMauve Mauve Oysho Oysho T Basic T Basic shirts shirts T Oysho Mauve Basic shirts wOxqRXfIC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rygsække Rygsække Bags Oslo Bags Spiral Spiral Black Black Oslo Black Bags Oslo Rygsække Spiral


  • oliver Ärmellos Bluser Blue S Steel Dark U7qZwnv
  • InstagramBlack Bags Rygsække Spiral Rygsække Spiral Oslo Black Black Spiral Bags Bags Oslo Oslo Rygsække    Højhælede Støvler Black Even amp;odd amp;odd Even IU0wn76qg
    Bronx Black white Støvler Højhælede Højhælede Bronx ZBZqrO Pumps Højhælede Blue Night Boss Amelie X8pwxqnv