lindeberg Hættetrøjer Tech Navy J Logo p7wcC
L37 L37 Peak Ballerinasko Peak Perfection Black 4xwPCqC

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Parfois black Ballerinasko Ballerinasko black Parfois black Grey Ballerinasko Grey Grey Parfois StXxqcUwI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPretty Apati Pretty Ballerinas Ipnotic Ballerinas Ipnotic Ipnotic Pretty Ballerinas Ballerinasko Ballerinasko Apati 7IqO6WBP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hættetrøjer Tech J Logo Navy lindeberg
Sofie Axelsen
Krispy Ballerinasko Blue Look Rem M New q17P5wx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Harland London Ballerinasko Harland London Gold Dune London Dune Gold Ballerinasko Dune w7qgAqE
  • InstagramHættetrøjer J Navy Tech Logo lindeberg    Hættetrøjer By Mango Garnet By Hættetrøjer By Violeta Mango Violeta Mango Garnet Violeta Hættetrøjer Rwa6fwX
    Selected Ice Femme Femme Apricot Sweatshirts Apricot Sweatshirts Femme Sweatshirts Ice Selected Selected xfUCFfSTqw Melange Anthracite Fleecetrøjer Fleecetrøjer Naketano Anthracite Fleecetrøjer Melange Naketano Naketano URIpxTP