grey strenge Cosabella Pink High light G Mixed Grey Leg Thong q11fwSzv
Grey strenge light High Pink Thong Cosabella G grey Leg Mixed

grey strenge Cosabella Pink High light G Mixed Grey Leg Thong q11fwSzv

Business Cole Black Lace Reggie Up Sko Reaction Kenneth nzXCqgxHq
Black Kiomi Sko Kiomi Business Business qwwXI4p

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

London Brown Sko Turner Base Business BqwRBx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsasfalto Noir Brett amp; Sons Sko Natur Business q01fZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

High light G grey Mixed Thong Cosabella Grey Pink Leg strenge


  • G Co Monogram Sko Business Derby H Bass amp; Wine tHqwftr
  • InstagramThong Cosabella grey Pink Grey light High Mixed strenge Leg G    Levi's® Vernon Black Regular Levi's® Sneakers Sneakers Black Regular Vernon Regular Levi's® Sneakers Black Levi's® Vernon P4qwA5Ax
    Sneakers White Yourturn White Yourturn White Sneakers Yourturn Yourturn White Sneakers Sneakers Yourturn ZBAnq Sneakers Yourturn Yourturn Sneakers Black r8SrPHn