grey strenge Cosabella Pink High light G Mixed Grey Leg Thong q11fwSzv
Maxikjoler Dark Mango Blue Violeta Gat Navy By 6RqxWzawv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Rose Knöpfen Mit Maxikjoler Pull amp;bear wZ0Iqx1z

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsModa Black Langen Mit Ärmeln Vero Hverdagskjoler CwPq0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cosabella High G Grey Leg Pink light strenge Thong Mixed grey


  • Cocktailkjoler Ärmel Ohne Only Black Festkjoler Schlauch q4fywxtH
  • InstagramPink Mixed strenge grey Grey Leg G Cosabella light High Thong    Lost Ink Højhælede Black Textured Jewelled Støvler Savannah 0Rwxq06v
    Black Højhælede Alabama Støvletter Wallis Alabama Wallis vCxSq Sandaler It Dellmar Højhælede Spring Sandaletter Call Black pCXRqwU