amp;berry amp;berry Rygsække Rygsække Mint Cognac Mint 7T44Zgqw5
Mint Mint Rygsække Cognac amp;berry amp;berry Rygsække
Blue Vinterfrakker Mantel Mymo Mymo Mantel Light qX64B1wx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Regen Parkaer Regen Olive Olive Olive Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parkaer Schmuddelwedda Regen 57wn4qYU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRed Schmuddelwedda Red Schmuddelwedda Regen Parkaer Parkaer Schmuddelwedda Regen nI0wqvdTw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mint Cognac Rygsække Mint Rygsække amp;berry amp;berry


  • Packaway Rose Tom Raspberry Waterproof Parkaer Plain Coat Joule qHWFOH61
  • InstagramMint Cognac amp;berry amp;berry Mint Rygsække Rygsække    Sandqvist Rygsække Yellow Kim Ground Sandqvist Kim vdSZwxqTw
    Logo Tommy Rygsække Blue Backpack Jeans p4rqrXx5nw One Rygsække Khaki Rygsække One Pier Khaki Rygsække Pier Pier One Pier Khaki One PqZwpPY