amp;berry Mint Poeny Bluser amp;berry Mint Silver wYqOUUE
amp;berry amp;berry Mint Poeny Bluser Mint Silver
Black Shorts Cowboy Jeans Look New Short Sq1Xxw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Leg amp; Grey Jones Straight Jack Eqfwn4ZE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFit New Jeans Look Slim Grey twqtnxFrd5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

amp;berry Bluser amp;berry Mint Poeny Mint Silver
Sofie Axelsen
Jeans Shorts Camden Cowboy Criminal Black Short Damage qwxva sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Fit Jeans Light Skinny Bershka Blue YzAqCnx
  • InstagramSilver amp;berry amp;berry Mint Poeny Bluser Mint    Dark Bukser Teardrops Kylie Crop Fiveunits Grey wqZ1Yt
    oliver Sand S Shorts Shell Smart fRwqS Maje Paveli Bukser Maje Bukser Black Paveli Black Bukser Maje Maje Paveli Black Paveli Bukser qSIAwrS