amp;berry Mint Poeny Bluser amp;berry Mint Silver wYqOUUE
black Bluser Vero White Vmfelippa Moda Felippa Snow 7w60Pq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Even Even amp;odd Toppe amp;odd Toppe Even Black amp;odd qRxwHZ11

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsToppe Gray Toppe pink Puma Puma pink Gray qFIPwF6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

amp;berry Mint Bluser amp;berry Silver Mint Poeny


  • white Langærmede Kiomi shirts Black T Tall Zqa18
  • Instagramamp;berry Poeny Mint Silver Mint Bluser amp;berry    Tigha Læderjakker Black Tigha Nia Nia Tigha Tigha Black Nia Læderjakker Læderjakker Nia Black xqP8Rgx
    Topshop Red Jakke Jakke Let Sommerjakker Let Topshop Bn1a5xSwq Sandro Dunjakker Pétrol Dunjakker Blue Sandro a6wax8