Zip Highneck Only Sweatjakke Misty Rose Onlawesome træningstrøjer ESxwH5
træningstrøjer Onlawesome Misty Rose Only Zip Sweatjakke Highneck

Zip Highneck Only Sweatjakke Misty Rose Onlawesome træningstrøjer ESxwH5

Black Fancy Sandaler Sandaletter Desire Public Højhælede HXxq6ppf
Sandaler Decadence True Sandaletter By Pink Højhælede Td O04qFxwn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Sandaler Maconie Sandaletter Dora Kat Højhælede Fq84wXOS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMaripé Højhælede Delice Maripé Højhælede Bosco Støvletter Støvletter Rrw5qWRa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Onlawesome træningstrøjer Misty Only Zip Sweatjakke Highneck Rose


  • 4th amp; Reckless Sierra Højhælede Pumps Black FZFnrwqd
  • InstagramOnly Rose Onlawesome Sweatjakke Misty Highneck Zip træningstrøjer    T Logoshirt Print Marvel shirts Shield Blue Captain America zzf78qUI
    Klein Night Tee Jeans Logo Print Core Calvin shirts Sky Institutional T F71zqwd Lauren Ralph Polo White shirts T Basic 7R5P1