Zip Highneck Only Sweatjakke Misty Rose Onlawesome træningstrøjer ESxwH5
Only Sweatjakke træningstrøjer Misty Rose Zip Highneck Onlawesome

Zip Highneck Only Sweatjakke Misty Rose Onlawesome træningstrøjer ESxwH5

Misty Moda Cross Bag Rose Skuldertasker Over Vmville Vero YqdSY
Massimo Dutti Skuldertasker Khaki Massimo Dutti Skuldertasker pTTwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Guess Crossbody Flap Kamryn Skuldertasker Pewter SrRSYw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLegend Black Legend Fabbrica Fabbrica Skuldertasker 7PUvgq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Misty træningstrøjer Only Onlawesome Zip Highneck Sweatjakke Rose
Sofie Axelsen
Liebeskind Berlin Sting Grey Skuldertasker Pebble qBqPH sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Berry Skuldertasker amp;odd amp;odd Even Berry Skuldertasker Skuldertasker amp;odd Even Even RzPqwp5
  • Instagramtræningstrøjer Rose Onlawesome Sweatjakke Misty Only Highneck Zip    Bukser Stradivarius Bukser Stone Bukser Stone Stradivarius Stradivarius Stone Stradivarius nwvTqRqP
    Na Stripe Tracksuit Træningsbukser Pants Side kd Petrol EqrCw1E White Perkins Totty Mega Dorothy Shorts w6pFI7qq