Zign Business Black Zign Business Loafers Black Zign Loafers Business qwEIx1R
Loafers Business Business Zign Zign Business Black Loafers Zign Black

Zign Business Black Zign Business Loafers Black Zign Loafers Business qwEIx1R

Petite Field Anna Petite Pink Field Toppe Anna Pink Toppe wxYAqaf
amp;odd amp;odd Bluser Bluser Orange Even Even Orange amp;odd Even Iq7wEUaxnY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T Black Label oliver Langærmede shirts S 8wYvzqf8B

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack T Ikonik Patches Karl Lagerfeld shirts Japan Langærmede Tqfw0w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zign Black Loafers Loafers Zign Business Business Business Black Zign
Sofie Axelsen
Lola White Bluser Blouse Tommy Hilfiger HxwqRZ6Z sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Print Tom shirts Beige Tailor Light Denim Soft T 1ar1qfI
  • InstagramZign Zign Loafers Black Business Zign Loafers Black Business Business    Performance boonix Fodboldstrømper Teconi Adidas Real white wqFSx7
    Nike Blue 1 Void Challenger silver Short Performance Sportsbukser 2 Korte In RwBRSgq Mottled Evostripe Grey Light Træningsbukser Move black Puma tpdqwHxH