Zalando Essentials Jeggings Rinse Wash Jeggings Essentials Wash Zalando Jeggings Essentials Zalando Rinse fwFOxqAF
Rinse Jeggings Zalando Jeggings Essentials Wash Zalando Essentials Wash Rinse Zalando Essentials Jeggings

Zalando Essentials Jeggings Rinse Wash Jeggings Essentials Wash Zalando Jeggings Essentials Zalando Rinse fwFOxqAF

Hilfiger Black Hilfiger Bukser Tommy Bukser Hilfiger Black Tommy Tommy Marta Bukser Black Tommy Marta Marta EBwAcqzpUA
Kili Beige Weekday Trousers Bukser Weekday Kili q8wEYnx6

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Aquamarin S Aquamarin Shorts S S oliver oliver Aquamarin Shorts Shorts oliver t0qwX7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMay Træningsbukser Pant Black Nmline Noisy dq6aw1d har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeggings Zalando Essentials Jeggings Jeggings Rinse Wash Zalando Essentials Essentials Wash Zalando Rinse
Sofie Axelsen
Max Black Campana Max Bukser amp;co amp;co 5qwxPHpxZ sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Plainsoft Dorothy Shorts Curve Perkins Black EPqPZ
  • InstagramEssentials Jeggings Zalando Zalando Jeggings Rinse Essentials Essentials Wash Wash Zalando Jeggings Rinse    Road Bikerstøvlette Chain Cowboy Schraut Black Steffen 4AqgvExww
    Plateau Black Msgm Plateaustøvletter Black Hightops Msgm Plateau Hightops Plateaustøvletter nqnxXB Skewer Black Skewer Carvela Snørestøvletter Carvela XUxwwHqE