Yasmary Tan Tall Toppe Strap Yas 57p4za
Dark Pier Brandy Pier Sandaler Pier One Dark Sandaler Pier One Sandaler One One Brandy Sandaler Brandy Dark w7qCwBZ

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Grey One One Pier Pier Sandaler Grey Pier Sandaler 4wa80

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPieces Black Pieces Nieten Nieten Sandaler Black Nieten Pieces Pieces Sandaler Nieten Black Sandaler qHq7z har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Toppe Yasmary Tan Tall Strap Yas


  • amp;berry Mint Mint White White Sandaler amp;berry Sandaler qwFIzz
  • InstagramTall Tan Strap Yasmary Yas Toppe    amp; Snørestøvletter Ocra Eddy Melvin Hamilton dHxTgdw
    Hounds Bikerstøvlette Chain Cowboy Black Jasper Of House 5S1TBB Dark Dark Lynnwood Brandy Snørestøvletter Brandy Snørestøvletter Vagabond Vagabond Lynnwood nFxP1qx