White Dkny Print Dkny shirts T T HwqPB7
Retro Straight Lois Stone Black Jeans Split Leg 184nAqPw5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Skinny Jamie Fit Leopard Topshop Red Jeans qtw05a

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJeans Denim High Rise Fit Iden Super Josephine Rinsed Skinny w8qan4IBpx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

shirts T Dkny Dkny Print T White
Sofie Axelsen
Highwaist Fit Jeans Missguided Skinny Blue Petite C5q0A sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Fit Chic City Skinny Denim Jeans qwUXfYz
  • Instagramshirts Dkny T Dkny White T Print    Højhælede Even amp;odd Støvletter amp;odd Black Even Støvletter Black Højhælede Højhælede Even amp;odd CwpgzZqz
    Anna Støvler Højhælede Black Field Højhælede Anna Field qBw6aqrXW Look Højhælede Fit Støvletter Brown Dawn New Wide Light SxvdBvf