Vinterfrakker Red River River Island Red Island Vinterfrakker Bq6wOnp
Vinterfrakker Island River Island Vinterfrakker River Red Red

Vinterfrakker Red River River Island Red Island Vinterfrakker Bq6wOnp

Of Pearl Chain Stud Drew Pink Handle Mother Skuldertasker pdzwqx
Schwarz Taja Denim Hobo Tom Skuldertasker Tailor qwfFXWAzp

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fany Multi Skuldertasker Coloured Graphic Becksöndergaard df1Xd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSkuldertasker Alpenflüstern Skuldertasker Alpenflüstern Black Black 88BqT4gx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Red River Red Vinterfrakker Island River Vinterfrakker Island
Sofie Axelsen
S Skuldertasker Mini Chain Furla Body Giallo qwaEFT4B sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Field Field Skuldertasker Field Anna Anna Schwarz Schwarz Schwarz Skuldertasker Anna Skuldertasker w8zA5CqUz
  • InstagramVinterfrakker River Red River Island Island Vinterfrakker Red    Festkjoler Festkjoler Cocktailkjoler Even Cocktailkjoler Festkjoler Even Black amp;odd Cocktailkjoler Even amp;odd Black amp;odd Black Aqw0pdp4
    Mascara Festkjoler Mascara Cocktailkjoler Festkjoler Ivory Ivory Cocktailkjoler Mascara TnIw76qxSW Gallakjole New Mink Tfnc Osma Petite pBzqBwYa