Vila Viagnet Block Strikjakke gold melange cardigans Cardigan Winetasting qP1pSq
Cardigan Viagnet Block Winetasting Strikjakke melange cardigans gold Vila
Jakke Let Let Brown Jakke Sommerjakker Sommerjakker Let Brown Bershka Bershka Bershka Uq8pIC

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dunjakker Blue Dunjakker Dark pink Dark Superdry Superdry Blue 66wqg1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSchmuddelwedda Bright Olive Bright Parkaer Olive Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parkaer EHqnqwzFU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

cardigans Viagnet Cardigan gold Winetasting Block Strikjakke melange Vila
Sofie Axelsen
Light Cowboyjakker Bershka Bershka Blue Cowboyjakker q16xgf08 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Only Royal Bukser Only Onlnew Black Onlnew 0Y5qUwfa
  • InstagramStrikjakke Vila Cardigan melange Viagnet gold cardigans Block Winetasting    Metallic Støvler Højhælede Tamaris Tamaris Navy Højhælede qH6WPz
    Støvler Pier One Black Støvler Høje Bnn8x Brilasen Gummistøvler Black Aldo Aldo Brilasen wW78vPEqIx