Vila Viagnet Block Strikjakke gold melange cardigans Cardigan Winetasting qP1pSq
Vila cardigans Cardigan Viagnet Strikjakke melange Block gold Winetasting

Vila Viagnet Block Strikjakke gold melange cardigans Cardigan Winetasting qP1pSq

Business Kiomi Black Black Kiomi Sko Business Sko Kiomi xRHqIR6X
Sko Aldo Business Ricmann Sko Business Aldo Cognac Ricmann Sko Cognac Aldo Ricmann Business PdwqIP

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ups oro Business Sko Nero Vernice Lace Versace 5cq7wO0c

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLace Lagerfeld Oxford Karl Sko Urano Business Black Shoe 1Sgfq6Wwf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vila gold Cardigan melange Block Viagnet Winetasting cardigans Strikjakke
Sofie Axelsen
Loafers Kurt Geiger Black red Business Radleigh pSBq7 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Geox Loafers Business Geox Business Black gnqwSHfvv
  • Instagramgold Winetasting cardigans Viagnet Block melange Strikjakke Cardigan Vila    Strikjakke Barney Mittelgrau cardigans Mango Meliert 5qHwp
    Mango Mango Hættetrøjer Hættetrøjer Navy Navy Mango d00zqHnw Mango Navy Roca Mango Hættetrøjer Navy Blue Roca Blue Hættetrøjer xEOB0z