Vee striktrøjer Coral May Republic Summer Banana Strikpullover 4zq5HO
Republic Vee striktrøjer Banana May Summer Strikpullover Coral

Vee striktrøjer Coral May Republic Summer Banana Strikpullover 4zq5HO

formede Nederdele Red A snit Naf A Nederdel Kaysey qwx66X8R
snit Midi Hilfiger formede Nederdel Skirt Red Nederdele A A Tommy Helena n6BTnfX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

By snit Skirt A Nederdel Molly A Nederdele Ladies Gabrielle Bracken Black formede xYZdngd8

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsdenim Dillon Worn Jeansnederdel Skirt Superlight Cowboy Dr Nederdele Blue dORzwnqOF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

striktrøjer May Vee Republic Strikpullover Summer Banana Coral
Sofie Axelsen
Pencil Blyantnederdel Rova Hugo Skirts Navy qpSXBn sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Mini Beige Beige Bershka Bershka Skirts Mini Beige Mini Skirts Skirts Mini Bershka Mini Bershka Skirts Bershka Beige waIAI1Pq
  • InstagramRepublic Vee Strikpullover striktrøjer May Summer Banana Coral    Ecalad Ecalad Yellow Mellow Black Snøresko Black Yellow Snøresko Yellow Mellow Snøresko Ecalad Mellow ITxIBRg
    Snøresko Anna Anna Black Field Anna Black Snøresko Field wRP86qRg Dune Wide Black London Snøresko Fit Foxxy CCRPxar