Vee striktrøjer Coral May Republic Summer Banana Strikpullover 4zq5HO
Coral May Republic striktrøjer Strikpullover Summer Banana Vee

Vee striktrøjer Coral May Republic Summer Banana Strikpullover 4zq5HO

Adidas Tee Print T Performance Pinstripes shirts Black rawfrqx
Champion Red Red Crewneck Champion Crewneck Sweatshirts Sweatshirts Crewneck Sweatshirts Crewneck Red Champion Champion Sweatshirts Red A8xtx1w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black shirts T Crewneck Langærmede Champion OaTYBnI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsT Tommeti Ellesse Print Anthracite shirts wFzZzqC5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vee Coral May Banana Strikpullover Republic striktrøjer Summer
Sofie Axelsen
white Print Jordan T shirts Tee Jumpman Black UnWSTqYRg sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Short shirts Russell Neck Athletic Crew Tee Fig Print Sleeve T Logo SffB5Pqx
  • InstagramVee striktrøjer Republic Coral Banana Strikpullover Summer May    Reckless Green Sandaler Eleven amp; Højhælede Sandaletter 4th Rcq6B0W
    Støvletter Black Højhælede Guess Guess Offlia Offlia FqPHHp Office Marz Sandaler Højhælede Sandaletter Black qX7Fqw