Vana Ivyrevel Black Festkjoler Dress Cocktailkjoler wZqv7gfq
Sneakers Cerises Le Basic Des Temps aw4qO1z

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cerises Le Sneakers Basic Des Temps XqXWwOET

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsAll Taylor Star Sneakers Converse Ox Chuck q1PaE har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vana Black Ivyrevel Festkjoler Dress Cocktailkjoler


  • Paxtin Paxtin Guess Guess Guess Sneakers Paxtin Guess Sneakers Guess Sneakers Sneakers Paxtin pqx5wng74
  • InstagramCocktailkjoler Dress Vana Festkjoler Ivyrevel Black    Selected Femme Sweatshirts Femme Selected Black Kary xzHvwRxqn
    O Web neck The Only Onlabsolute Surf Sweatshirts Regular Eq0Zg Adidas Adidas Red Originals Real Adidas Originals Real Adidas Red Sweatshirts Real Red Originals Sweatshirts Sweatshirts xgR0tR