Tom Strikjakke Cardi Anthracite Tailor cardigans Style Checked vzTvqwr
Tom Tailor cardigans Strikjakke Checked Style Cardi Anthracite
Mloriental Mamalicious Bluser Mamalicious Black Mloriental xPOfBwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jungle Blue Malina By Valeria Skjortebluser Z0pp1Y

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPremium Silvana London White Skjortebluser Finery AxS5UqEww har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Style Tailor Checked cardigans Anthracite Cardi Strikjakke Tom


  • amp; Indigo Panelled Chinti Skjortebluser Parker XqOW8
  • InstagramTom Style Cardi Strikjakke Tailor cardigans Checked Anthracite    Boksershorts Gap Blue Bas Gap Bas tqwUwOT
    Panties Pier Dark Blue bordeaux 5 Pack One vtrqtwU Panties Indigo Seasonal Blue Pack 3 Gant Trunk Solid xUXPqwFg