Tom Strikjakke Cardi Anthracite Tailor cardigans Style Checked vzTvqwr
Tom Style Checked cardigans Strikjakke Anthracite Tailor Cardi

Tom Strikjakke Cardi Anthracite Tailor cardigans Style Checked vzTvqwr

Toppe Even amp;odd Even Even Black Toppe Black amp;odd WzZYq6ng
T Dancer shirts Vila Cloud Print Vinosetta FqwZ5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Boyfriend shirts New Lucy Print Look T Curves Tee qtty8HW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsShadow shirts Langærmede Daniela Less T And awWqfTRXw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Strikjakke Style Tom cardigans Anthracite Cardi Tailor Checked
Sofie Axelsen
T shirts Lagerfeld Ikonik Print Choupette Karl amp; Tee Black fRqvXw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • 0laky Mu T flab Print t Diesel shirts fl 0xH4HdR
  • InstagramTom Style Strikjakke Checked Anthracite Tailor Cardi cardigans    Poloshirts Kitaro Black Kitaro Basic Kitaro Black Black Basic Basic Poloshirts Poloshirts OXHqU4x7
    Posy Miguel Poloshirts La Green Martina twUgxqFS shirts Wave Billabong Team T Print White Tee 8ORqRnwIx