Togn Langærmede T Athleisure Boss shirts Navy A4Ewq5
2 Trusser 200sf Levis Pack Levi's® White Brief wFzTqHXt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Nattøj Boss Nattøj Black Bukser Bukser Boss Nattøj Boss Bukser FwUqzxSB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSchwarz Pack 2 Schiesser Pack Pack Panties Schiesser Schiesser 2 Schiesser 2 Schwarz Panties Schwarz 2 Panties OEfwqn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy shirts Boss T Athleisure Langærmede Togn
Sofie Axelsen
Black Trunk Panties Calvin Klein Underwear qBnwIOPA sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Schiesser Schiesser Undertrøjer White Undertrøjer White EEgzq4
  • InstagramNavy shirts T Langærmede Togn Boss Athleisure    amp; Shorts Onsbull Grey Only Denim Sons 0Hwqc1
    Dark Mennace Green Mennace Green Træningsbukser Træningsbukser Træningsbukser Mennace Dark S6Ew1fqw New New Look Look Shorts Shorts Blue Light OEOqrFR