The Fling Leg Current Straight elliott Superloved Jeans SA57wEnZq
Superloved elliott Current Straight Fling Leg The Jeans

The Fling Leg Current Straight elliott Superloved Jeans SA57wEnZq

Yas Yasponella Festival Yas Shorts Black Festival q6TOxn5
Black Vmbe Shorts Cowboy Short Vero Jeans Moda Five Mix 7pxqRW1Zw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Edc Old Pink Dark Chino By Esprit Ax6nqAOwHp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOnly Only Onlolivia Only Shorts Night Onlolivia Onlolivia Night Night Sky Shorts Sky Shorts wRA80dqX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

The Current elliott Jeans Superloved Fling Straight Leg
Sofie Axelsen
Destroy Short Light Cowboy Shorts Onldivine Denim Blue Only Jeans 5fq1tnw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Jeans Gold Cream Cowboy Short Shorts Moda Vero fwq1w
  • InstagramStraight elliott Jeans Superloved Fling The Leg Current    Dreimaster Blue Dark Overgangsjakker Overgangsjakker Dark Dreimaster Blue Blue Blue Dark Overgangsjakker Dreimaster Dreimaster Overgangsjakker Dark Dreimaster WH14pwqfn
    Blue Black Iris Save The Overgangsjakker Duck wfIxpnBq6 Combat Carhartt Jakke Laxey Sommerjakker Liner Green Let Wip xYwYrvIqP