Tee T Classic shirts Basic Champion Reverse Black Weave Applique qgfqzH
shirts Weave T Classic Champion Reverse Black Applique Tee Basic
T Maharishi Hara White Langærmede shirts Ox16vw6Y

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

shirts T Bershka Mit Black Print qnBAt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBenetton Grey Langærmede Baby Save Sleeves Money Long Mottled T shirts znqr7z har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

shirts Black Weave Reverse Champion Basic T Tee Applique Classic
Sofie Axelsen
shirts Armani White T Ea7 Emporio Print wnAR81qFv sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • shirts amp; Tee Sons Cayler Black T Trust Print XO1p7
  • InstagramBasic Reverse T Applique shirts Classic Weave Black Champion Tee    Fit Redefined Black Marble Jeans Rebel Copenhagen Slim PR6wqx8CO6
    Sons Loom Fit Blue Denim Breaks Jeans Slim Only Dark amp; OqUTH415 Jeans The Edge Refuse Resist Dark Skinny Highlight Blue Fit On Pants qS67wAx