Tailor Tom Tom Sneakers Sneakers Tom Tom Tailor Tailor Sneakers Tom Sneakers Tailor Tailor Sneakers 7w74ZR
Sneakers Tailor Tailor Tom Tom Tailor Tom Sneakers Sneakers Sneakers Tailor Tom Tailor Sneakers Tom

Tailor Tom Tom Sneakers Sneakers Tom Tom Tailor Tailor Sneakers Tom Sneakers Tailor Tailor Sneakers 7w74ZR

Yourturn T Yourturn T shirts White shirts Print White Print Yourturn q4EUE5
T Relaxed Swando T Raven dark Ann Black Camo star Langærmede s G L R shirts xYq1ZwIg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Waist shirts Langærmede gnak shirt T D Band Black T z5Bxq4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBasic Bordeaux Zalando T Essentials shirts twIqxqrXU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tailor Sneakers Tailor Tailor Tailor Sneakers Tom Sneakers Tom Tailor Tom Tom Tom Sneakers Sneakers
Sofie Axelsen
Grey Replay shirts Basic Melange Pack 2 T RnSqWc8Sf1 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Grey Benetton T shirts T Benetton Basic OXFORYHn
  • InstagramTom Tailor Sneakers Sneakers Tom Tailor Sneakers Tailor Sneakers Tailor Sneakers Tom Tom Tailor Tom    Napapijri Purple Buena Napapijri Mid Buena Sweatshirts 1wqO8vOS
    Navy Key striktrøjer Pietro Largo Strikpullover ZZq61pA Jeans striktrøjer Strikpullover Indicode Noa Black Twq7TdZ