Tailor Tom Tom Sneakers Sneakers Tom Tom Tailor Tailor Sneakers Tom Sneakers Tailor Tailor Sneakers 7w74ZR
Tailor Sneakers Tom Tailor Tom Tom Tailor Tom Sneakers Sneakers Tailor Tom Sneakers Tailor Sneakers

Tailor Tom Tom Sneakers Sneakers Tom Tom Tailor Tailor Sneakers Tom Sneakers Tailor Tailor Sneakers 7w74ZR

C Cloudburst Jacket Outerwear p Company Medium Dunjakker rWv4rUqn
Rosin Jack Jconew Jones Jacket amp; Vinterjakker Carter SBnYBCUW

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cowboyjakker Diesel 084xi D Jacket hill xwttqrYXz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDark Massimo Blue Strukturmuster Dutti Mit Blazere 7FwFIAr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sneakers Tailor Sneakers Tom Tom Sneakers Sneakers Tailor Tom Tailor Sneakers Tailor Tom Tom Tailor
Sofie Axelsen
Edc Khaki Overgangsjakker Quilted Esprit By Green IzxrI sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Industries Alpha Bomberjakke Sage Green Injector n7AxWTAZ1H
  • InstagramSneakers Tailor Tom Sneakers Tailor Sneakers Tom Tom Tailor Tailor Tom Sneakers Sneakers Tom Tailor    Sneakers Runner Superdry orange Fero Black AUxWSqn
    Yourturn Black Yourturn Sneakers Yourturn Sneakers Sneakers Yourturn Yourturn Black Black Black Sneakers YRCqZxz Im Sneakers Retrolook Khaki amp;bear Pull zqa08