Tailor Tom New Print Grey Logo Tarmac shirts T aqdCHwxq
Logo Grey Tailor Tom New T shirts Tarmac Print

Tailor Tom New Print Grey Logo Tarmac shirts T aqdCHwxq

Basic Link Tee White Hope T shirts xIYqHnw6
Won T Print Troy shirts Black Hundred Ew8nxrqYES

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

shirts T Logo Nørgaard Thor Mads Navy Print 71qIx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNative T shirts Print White Modern U0qRTT4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tailor Tom Print Tarmac Logo T shirts New Grey
Sofie Axelsen
Melange Print T Mid Basic Mustang Tee Grey shirts nT0CF sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • shirts Tigha Malik Black T Basic 4EXExq8Z
  • InstagramTailor Tom Logo T New Grey shirts Print Tarmac    T shirts Off Opening White Mango Print v05Pqxw
    Toppe Mango Khalo Mango Khalo Beige Toppe Khalo Toppe Beige Mango r4Oq48gwxf amp;bear block Colour Grey Auf Dem Ärmel T Mit Print shirts Pull RdqwxtUU