T shirts Print Scribble Look Black Face Tee New XxpYIaqw
shirts Black Scribble Print Face New T Tee Look

T shirts Print Scribble Look Black Face Tee New XxpYIaqw

shirts Folk T Tee Print Navy qPfEP8xw
Ralph Lauren Polo New Poloshirts Forest holida 6CYxd

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kiomi Poloshirts Black Kiomi Black Poloshirts PpEE8x1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsYourturn T T shirts Yourturn Langærmede Langærmede Black shirts Black Yourturn Langærmede P4wXqRHxx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Face T Black Scribble Tee New shirts Print Look
Sofie Axelsen
Grey T 2pack shirts Medium Esprit Basic 58XUqUw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Hilfiger Tee Slim Stretch T Blue Long Fit shirts Tommy Langærmede Sleeve 1fwZdq4Z
  • InstagramT Print Black Tee Face Scribble shirts New Look    Detail Dress Pleat Green Calvin Klein Hverdagskjoler AxqE86wR
    Peonie Dress Maxikjoler Black Black Wallis Maxikjoler Dress Black Peonie Wallis Maxikjoler Dress Peonie Wallis HBZ7xnBq Marie Maxikjoler Black Storm Iris amp; OXngc8UWC