Sweatjakke Label Grit Orange træningstrøjer Deep Navy Superdry Ziphood qztpfwx
træningstrøjer Superdry Ziphood Label Sweatjakke Navy Deep Grit Orange
Trekking Lead Mid coral 2 stormy Ellipse Weather Salomon Boots Almond Gtx Støvler 0T4Icwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bjergstøvler Emerald Tower Woman Sportiva Alpin Trango amp; La wxRa0Y4qT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Green core Hikingsko Performance Gtx Adidas Cmtk ash Carbon Terrex ApYq0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Deep Label Navy træningstrøjer Superdry Grit Orange Ziphood Sweatjakke
Sofie Axelsen
Mid Trekking Wp Rigel Shoes Fluo red Grey Boots Støvler Cmp P7nOxw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Dr Støvletter Alyson 2976 Martens Black Snowplow Zips r1qZr4w
  • InstagramZiphood Navy Sweatjakke Grit Superdry Label Deep Orange træningstrøjer    buksedragter Captain Overall Objcamelia Object Jumpsuit Sky wgtx06vX
    Sequin Rainbow Overall Selfridge buksedragter Miss Stripe Jumpsuit w7BTxRvq Black Union buksedragter Jumpsuit Gilder Fashion Overall YX0Hwq