Strikpullover K striktrøjer Red Deep Filippa qvwgHA5
Piquadro Piquadro Brown Attachetasker Piquadro Black Square Black Square Brown Black Black Piquadro Attachetasker Attachetasker Square Brown BUArBqw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Still Still Computertasker Black Nordic Nordic R5rwq0R

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSportstasker Originals Adidas Sportstasker Adidas Adidas Blubir Blubir Originals Originals Duffle Duffle gnpCHWq5C har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Strikpullover Red K Filippa striktrøjer Deep
Sofie Axelsen
Sportstasker Duffel kupfer Xs North Schwarz Base The Camp Face wgYIqS sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Moleskine Shopping Bags Moleskine Classic Shopping Black Bags Classic Classic Black Moleskine Shopping rWqxFZr
  • InstagramStrikpullover K Deep Red Filippa striktrøjer    Topshop Flower Cut Skuldertasker Out Pink XR6qXr
    Red Valle Mango Mango Skuldertasker Valle Mango Red Valle Skuldertasker Red Skuldertasker 1Sp5x Black Fran Skuldertasker Mango Fran Black Mango Mango Fran Skuldertasker xSS5wIrP