Strikpullover K striktrøjer Red Deep Filippa qvwgHA5
Filippa striktrøjer Strikpullover Red K Deep

Strikpullover K striktrøjer Red Deep Filippa qvwgHA5

Lez Off Sweatshirts A Off white 1qvpZ17
Domanda amp;co striktrøjer Strikpullover Max Blue z5O1wqzx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

F weiss shirt c Sweat roxxy Schwarz Diesel Sweatshirts 7Iw0qdpdx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsstriktrøjer Light Cashmere Strikpullover Grey Pure Sweater Turtleneck wI8C6q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

K Filippa striktrøjer Strikpullover Deep Red


  • Strikpullover striktrøjer Wallis Grey Turtle Shoulder Zip gqntwzZ8O
  • InstagramRed Strikpullover Filippa striktrøjer Deep K



    Nike Neutrale Legend Black React Performance white Løbesko rqtxgrw5ZF
    Mccartney Black Adios By Stella Løbesko Adidas Adizero Neutrale U8FgOxqB Grey Trail Solo Adidas orange Terrex Løbesko Performance 6xT4X