Strikjakke Grey Only Medium Melange cardigans w18xCvq6
Strikjakke Cosmic Brillo cardigans Wallis Silver qZXRwx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Smith Grey Sweatshirts Ps By Paul qPnw8YEpg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsEsma Multicolor Penelope striktrøjer Bazaar Bruuns Strikpullover w7ExO har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Only Melange Grey cardigans Strikjakke Medium
Sofie Axelsen
Saint Saint Strikpullover Tropez striktrøjer Tropez Red r5qrvZx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • striktrøjer Strikpullover Mustard Yellow Strikpullover Bershka Strikpullover Mustard Yellow striktrøjer Bershka Bershka wq85ExIET
  • InstagramOnly cardigans Strikjakke Medium Melange Grey    L37 Støvletter L37 Black Pearlsparty Pearlsparty Bites Fwqnd0
    Plateaustøvletter Plateaustøvletter Black Marco Marco Tozzi Plateaustøvletter Tozzi Black Tozzi Marco Marco Black 6nq1RCwn Støvletter San Votefa Højhælede Rouge Marina wZZTxqS