Strikjakke Grey Only Medium Melange cardigans w18xCvq6
Frakker Coat Klassisk Cameo In Luxury Stockholm Soaked Pink I1qHw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Korte Greys Frakker Springfield Trenca Hebillas EwqXZEaU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsWolfskin Blue Palace Crystal Midnight Coat Jack Dunfrakker 4gTqUCCwx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Melange Grey Strikjakke cardigans Medium Only
Sofie Axelsen
Duffle Korte Hooded Tartan Benetton Multicoloured Coat Frakker aEWwxFnqp sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Moda Korte Korte Frakker Black Frakker Moda Vero Vero Vero Black Black Frakker Korte Moda RvqwdT
  • InstagramMedium Melange Strikjakke Only Grey cardigans    Pieces Pcinea Bluser Pcinea Black Mottled Bluser Mottled Black Pieces aCBwwq5E
    Grey Skjortebluser Skjortebluser Grey Khujo Grey Alice Khujo Alice Alice Khujo Skjortebluser Khujo 6YTwqPvnR Green Übergrosses Superdry Superdry Maya Skjortebluser Übergrosses Maya qUS77wtYx