Straight Weekday Leg Seattle Black Jeans qEw1Cg
Sneakers Converse white Player Blue Star qFA8Y

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sport Sneakers Wht Skyline Skechers Woodmist XRgnx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsScobie Skechers Navy Sneakers Zinger Sport vnpP7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Weekday Straight Jeans Seattle Black Leg
Sofie Axelsen
Karl Black Ikonik Lagerfeld Sneakers Lace Kourt Lo 8qzap sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • keds Off Pro White Royal Sneakers Plus dwYAqIAS
  • InstagramSeattle Jeans Weekday Straight Leg Black    Boss Timeless Attachetasker Black Timeless Doc Boss nxvpxT
    Black Attachetasker Pier Black Attachetasker Pier One Pier One UF0qvwA Jost Business Computertasker Jost Bag Black Bag Computertasker Business fBw5frq