Sports Bra Cross Black bh'er Manduka Pebble Strap ECtRwdExq
Manduka bh'er Bra Black Sports Pebble Cross Strap
Black Balance Tights New Balance Accelerate New wqE0yPHX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Play Only Tights Onpdancer Leggins Rhododendron 1wwAC8xdq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPrint Loose Brunella T Yoga Tee natural shirts Super Blue xvwpqUCU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Manduka Black bh'er Strap Cross Bra Pebble Sports
Sofie Axelsen
Graphic T shirts Sport gold Peacoat Tee Puma Print Modern IgnwE sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Yogawear Midnight Træningsbukser Yoga Blue Curare BxzwOqOd
  • InstagramBlack Manduka Bra Pebble bh'er Sports Cross Strap    striktrøjer V Grey Strikpullover Mcamilla Zizzi Neck Melange Dark 5wTInqB
    Sarda Taback Mara Max cardigans Leisure Strikjakke wEpEvq Turtlen striktrøjer Esprit Black Edc Strikpullover By fx0OTfq8