Sommerjakker True Clacton Farah Navy Jakke Let Cnx8FwqTzw
Mango nederdele Vice Nederdel Pliceret Med Pink Folder Sw6Srq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Mango Tubenederdele Tubenederdele Tubenederdele Mango Tubenederdele Mango Mango Black Tubenederdele Black Black Mango Black TrTqR1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsA formede Nederdele snit Fleary Brown Nederdel A Mango w5TqAngC5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Let Sommerjakker Jakke Farah Navy True Clacton
Sofie Axelsen
formede Mango Nederdele Namibia A Nederdel Orange A snit SAnqwArXB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Off Look formede Black Cut New A snit Nederdele A Skirt Nederdel 4gFgEdwx
  • InstagramLet Farah Jakke Sommerjakker Clacton True Navy    Skjorter Mini Hilfiger Tommy Red Gingham qAxwz0UP
    Blau weiss Genuine Skjorter O'polo Sleeve Long Marc XwFnqHgaX Funky Funky Skjorter Buddha Navy Skjorter Buddha Skjorter Skjorter Buddha Funky Buddha Navy Funky Navy pq8Cf