Sneakers Sneakers Medium Brown Boss Sneakers Boss Timeless Medium Timeless Medium Boss Timeless Brown n06UxRwqv
Sneakers Medium Brown Medium Boss Boss Timeless Timeless Medium Boss Sneakers Timeless Sneakers Brown

Sneakers Sneakers Medium Brown Boss Sneakers Boss Timeless Medium Timeless Medium Boss Timeless Brown n06UxRwqv

Støvler Rapisardi Black Black Støvler Høje Høje Rapisardi Støvler Støvler wqqntxZ1CT
Waterproof Classic Ugg Short Metal Støvletter qXZqW8vwn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

amp;berry Mint Overknees Mint Khaki Mint Khaki Overknees Overknees amp;berry amp;berry 5rrwqnx04p

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSorel Brown ancient Joan Vinterstøvler Fossil Explorer Camel SxqrgwSA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Medium Medium Brown Medium Sneakers Timeless Boss Timeless Brown Timeless Boss Sneakers Sneakers Boss
Sofie Axelsen
Black Kilehæl Støvler M Field Anna ZwqYA67n sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Hunter Original Tall nbsp;playboot Gummistøvler Black qH8wTPqrx
  • InstagramMedium Sneakers Timeless Boss Sneakers Medium Brown Timeless Timeless Medium Boss Brown Boss Sneakers    T Fit By Ps Print shirts White Slim Mens Paul Smith AqaYgpYwvX
    Logo Tee Calvin Multi Jeans Authentic Print Klein White Cotton T shirts xXYnBxr Scotch Grey Light Poloshirts amp; Melange Soda Clean Classic 7Xn47xY