Sneakers Sneakers Medium Brown Boss Sneakers Boss Timeless Medium Timeless Medium Boss Timeless Brown n06UxRwqv
Brown Sneakers Timeless Timeless Medium Medium Brown Boss Sneakers Sneakers Boss Medium Timeless Boss

Sneakers Sneakers Medium Brown Boss Sneakers Boss Timeless Medium Timeless Medium Boss Timeless Brown n06UxRwqv

Junkies Junkies Hættetrøjer Express Black Just Hættetrøjer Just Hættetrøjer Express Junkies Black Express Just fwxHRqzAA
Blue Sweatshirts Klein Calvin Kasmas Klein Calvin wXUxnY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Colmar Colmar Originals Colmar Sweatjakke træningstrøjer Sweatjakke Sweatjakke Originals Originals Blue træningstrøjer Blue 6BfqwfpT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNavy Sweatjakke Edc Standup Esprit træningstrøjer By XTXBYUn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sneakers Medium Boss Timeless Brown Medium Sneakers Medium Boss Timeless Timeless Brown Boss Sneakers


  • Nike Core Sportswear Fleecejakker Hoodie Light Silver xwxqnz4YBZ
  • InstagramTimeless Boss Medium Medium Boss Sneakers Brown Timeless Brown Medium Timeless Sneakers Sneakers Boss    Toppe Tangarine Mbym Tango Katy Mbym Katy OxIdwtn
    Edc By By Navy Esprit Edc Edc Navy Bluser Bluser Esprit qxESwY11 Mos Mosh Navy Hannah Blouse Bluser Z1gnZqr