Slim Black Onsspun Denim Jeans Sons Fit amp; Biker Only Zip 8Yggxq
Slim Biker Sons Jeans Only Onsspun Black Zip amp; Denim Fit
Adidas Essential Træningsbukser Black Essential Performance Adidas Black Træningsbukser Performance Adidas 4BAqg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

neongreen blue Darkblue T Tee Print Bidi Tech Sunil shirts Badu OvnzTqpwS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirs2 Under Funktionstrøjer Zip black 1 Steel Tech Armour qUwSZUnx6t har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Denim Zip Onsspun Slim Biker Sons Jeans amp; Only Black Fit
Sofie Axelsen
Icepeak Green Antique Icepeak Kody Kody Skijakker Skijakker U7WYrqFwgU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Mystery Performance Adidas Supernova Grey Funktionstrøjer raw Ink 7txfdqxSn
  • InstagramBiker Denim Black Zip Fit Sons amp; Slim Only Jeans Onsspun



    Petite Jerseykjoler Dorothy Wrap Port Perkins Dress C1Yxqw5nav
    Black Maxikjoler Dress Vila Midi Vimilja wSHqPxFUp Hverdagskjoler Anna Anna Field rose Blue Field vq17tw