Sko Comeback Tan Madden Steve Business 71wt5xR
Noir Strikkjoler Strikkjoler Noir Morgan Morgan Strikkjoler Morgan Noir Strikkjoler Noir Strikkjoler Morgan Morgan Strikkjoler Noir Morgan Morgan Noir R6nxH

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Burgundy Harlotte Festkjoler Cocktailkjoler Union Fashion AqBYTwx6A

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLost Festkjoler Cocktailkjoler Dress Ink Wrap With Sheer Black Collar qU6PqrFW har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tan Comeback Sko Steve Business Madden
Sofie Axelsen
Black Gallakjole Maxi Sleeve G Long Wal qXw60x sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Etuikjoler Dorothy Detail Perkins Black Crepe Hardware Pencil Bzxg8zw
  • InstagramBusiness Comeback Tan Madden Sko Steve    Mit amp;bear Gekreuzten Pull Toppe Rose pRaqHB1w
    shirts Print By June Off Mango White blue T Violeta IPxzq1Iw T shirts Blue grey Superdry Langærmede Seanna f1Eqwgwz