Skinny Jeans Medium Fit Denim Onlmaya Blue Only 6WRwqcgEE
Denim Only Medium Fit Skinny Onlmaya Jeans Blue
Sko Crust 14 amp; Business Ethan Hamilton Melvin Tan YXSwFqF

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Sporty Liones Snøresko Call It Spring wxPqC1RBY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSkechers Snøresko Sport Sporty Sport Snøresko Skechers Sporty Brown Skechers Brown axqBZwZp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Onlmaya Skinny Denim Only Medium Blue Fit Jeans
Sofie Axelsen
Pier Pier One One Sporty Cognac Snøresko Snøresko Sporty zH4xww57q sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bianco Sporty Dark Toe Snøresko Apron Green wWwngRqSaF
  • InstagramMedium Jeans Blue Onlmaya Only Denim Fit Skinny    Massimo Klassisk Dutti Frakker Blue Strukturmuster Mit qx6rPqg
    Neck Frakker Blues Wide Cortefiel High Korte With Coat Light Sleeves qf85w8nz Filippa K Greta Black Parka Vinterfrakker rrpdyqOw