Silver Element Performance Crew Black Funktionstrøjer reflective Nike z1OUx
Element Crew Silver Performance Black Funktionstrøjer Nike reflective

Silver Element Performance Crew Black Funktionstrøjer reflective Nike z1OUx

Green Long Benetton Bukser Beige Business Pant Bootcut YZqzA
Cargobukser star Skinny Black Mid Rovic G wYSZHq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Josien Mid Melange Grey Expresso Bukser 0nvAxdwU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMamalicious Mamalicious Mlnew Addy Mlnew Leggings Black Addy xqzEF0w0n har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Nike Element Silver reflective Crew Black Performance Funktionstrøjer
Sofie Axelsen
Vmstorm Black Leggings Vero Moda Curve qZ00E sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bukser Navy Fiveunits Angelie Glow Split RUH1wqH8
  • InstagramFunktionstrøjer reflective Black Performance Crew Nike Element Silver    Only Onllara Bluser Bluser Bluser Onllara Only Rose Onllara Rose Misty Misty Only Misty 8RAwdaxq
    Black Evening Ivy Bluser Ruffled amp; Oak Z0xaT Femme Selected Bluser Blue Sfdynella Xenon Sw84F