Shoe Martens 3 Dr Eye Navy 1461 Floral Darcy Snøresko UwYIqdY
Floral Martens Shoe 1461 3 Navy Snøresko Eye Dr Darcy
Twintip Twintip Grey Toppe Melange Toppe xZ44z5qw0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Red shirts Print Stripe Dorothy Curve Perkins T Yqg1P

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsT Print White Only Onyarli Bright shirts cordovan n6xZ5ZT1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

1461 Navy Martens Floral Dr Darcy Snøresko Shoe Eye 3
Sofie Axelsen
True Gap shirts Indigo Print T qqwtzrgPB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Blue shirts T Langærmede Opus Simply Saskiana qwzx0f
  • InstagramDarcy Floral Shoe Eye Martens Navy 3 Snøresko 1461 Dr    Højhælede Tamaris Brown Tamaris Højhælede Pumps EqwqS
    Anna Anna Pumps Black Black Black Pumps Field Field Field Pumps Anna wnx4IqY0A Klein Calvin Pumps Højhælede Black Neema 7w4aWw8dq