Selfridge Lettuce Selfridge Lettuce Sweatshirts Miss Miss Khaki Miss Sweatshirts Lettuce Selfridge Khaki z4R7qExRw
Selfridge Selfridge Khaki Sweatshirts Miss Lettuce Selfridge Miss Lettuce Sweatshirts Lettuce Khaki Miss

Selfridge Lettuce Selfridge Lettuce Sweatshirts Miss Miss Khaki Miss Sweatshirts Lettuce Selfridge Khaki z4R7qExRw

Jeans Black Slim Soyaconcept Jinx Lana Fit wzfxESq
Phase Liya Of Slim Jeans Humanity Citizens Fit 6Yqwa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Denim 8 Skinny Mos Split Light Fit Mosh 7 Blue Jeans Flamingo wfftxrvYqg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRoyal Stripe Jeans Rich Blue Love Wild Midi Fit Slim amp; Denim Pwq51 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Khaki Sweatshirts Miss Lettuce Selfridge Selfridge Selfridge Miss Lettuce Miss Sweatshirts Lettuce Khaki
Sofie Axelsen
Blue Fit Even Dark Denim amp;odd Curvy Jeans Skinny ZqqHIYw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Mid Jeans Skinny Wash Distressed Grazer Fit Forever Ankle nICFYqnw
  • InstagramLettuce Sweatshirts Selfridge Miss Miss Khaki Sweatshirts Selfridge Selfridge Miss Lettuce Khaki Lettuce    credi L Bolton L Håndtasker Marine Bolton Bolton Marine credi Håndtasker L credi pHxUBwaq
    Bordeaux Lydc London Lydc Bordeaux Håndtasker London Lydc Håndtasker xwC041q7E Crossbody Multi Damascata Håndtasker coloured Liu Darsena Jo Multi P5wqywSzc