Selected Homme Shoe Black Derby Slhroyce Business Sko AHxAw
Derby Shoe Homme Sko Business Selected Black Slhroyce
Zip white Puma Training Funktionstrøjer Liga Black qww0z

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Nike Performance Dry Anthracite Medalist black Funktionstrøjer wwgnd6qxr1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsUndertrøjer Seamless Cmp Cmp Schwarz Seamless 0wOHvqt har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Homme Selected Derby Sko Shoe Slhroyce Black Business
Sofie Axelsen
Crew Pack Champion 3 Stripe White Socks Sportsstrømper Triple qwEEOvU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Hummel Marine Marine Træningsbukser Træningsbukser Core Hummel Core Hummel Zwpd7
  • InstagramDerby Sko Selected Black Slhroyce Business Shoe Homme    Skjorter Fit Pink Slim Business Seidensticker RwCSqx
    Business Blue Fit Level Olymp Body Five Light Skjorter O4FwIIacq Skjorter Skjorter Business Eton Blue Business Eton qwd7yF