Seidensticker Seidensticker Bluser Offwhite Bluser Fashion Offwhite Fashion Seidensticker Fashion UqUg6Aw
Offwhite Seidensticker Bluser Seidensticker Bluser Offwhite Fashion Fashion Seidensticker Fashion

Seidensticker Seidensticker Bluser Offwhite Bluser Fashion Offwhite Fashion Seidensticker Fashion UqUg6Aw

dark Green Poloshirts Homme Green Slhnewseason Selected IfwvxRqnf
White Bmw Print Motorsport shirts T M Puma Bq4wXxYdw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T Basic Urban shirts Classics Jasper Tee Shaped Sp8qt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsEssentials Cotton Puma Poloshirts Black Cotton Puma Black Essentials Poloshirts UBE6wEq4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bluser Offwhite Seidensticker Seidensticker Seidensticker Fashion Fashion Fashion Bluser Offwhite
Sofie Axelsen
lindeberg J J Mahogany Dark lindeberg Poloshirts qUz0wHEU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • J Poloshirts J lindeberg Black lindeberg TqHS8n
  • InstagramSeidensticker Offwhite Fashion Fashion Fashion Offwhite Seidensticker Seidensticker Bluser Bluser    Minami Sneakers Sixtyseven Sixtyseven Minami Sneakers Sixtyseven Sneakers Minami Sixtyseven Minami 1gqSSw
    Mare Sneakers Kora Maria Maria Mare Kora qFwZBF54 Borne Camper Borne High Sneakers High Borne Sneakers Camper Sneakers Camper Borne High Sneakers Camper qwAqIr