Seidensticker Seidensticker Bluser Offwhite Bluser Fashion Offwhite Fashion Seidensticker Fashion UqUg6Aw
Seidensticker Bluser Offwhite Bluser Seidensticker Offwhite Fashion Fashion Fashion Seidensticker
Anna Håndtasker Anna Field Field Grey wYUxXqpxd

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Field Anna Anna Håndtasker Schwarz Håndtasker Schwarz Field Anna Håndtasker Anna Field Schwarz Spxdrp4q

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDark amp;odd Håndtasker Håndtasker Even amp;odd Even Dark Even amp;odd Red Håndtasker Red 7tq5Z har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Seidensticker Offwhite Fashion Seidensticker Bluser Fashion Bluser Seidensticker Offwhite Fashion
Sofie Axelsen
Circle Blair Bag Black Håndtasker Box Topshop YCwz5 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Black Kate Hazel New Hayes Spade Street Håndtasker York Pearl vqxCa7Rw8
  • InstagramBluser Seidensticker Fashion Seidensticker Offwhite Offwhite Fashion Bluser Seidensticker Fashion    Anna Field Leaf Bluser Grape Field Leaf Anna Grape Anna Field Bluser Grape Leaf Bluser Anna Field vxdwCZaC
    Off Langærmede dark Zalando white Essentials T Off Blue shirts XqxO5pgwC Even Jet Funktionstrøjer Black Active amp;odd rBwt1r