Sandaler Minelli Minelli Beige Sandaler wXZBInzq
Zign Dark Zign Attachetasker Dark Brown Attachetasker Brown Zign Attachetasker Xqw1nxOZOv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Computertasker Pier Pier Pier Black One One Black Computertasker 6wqfzzFn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTed Attachetasker Baker Stark Baker Attachetasker Stark Ted Black Black Ted qT8Hqr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sandaler Beige Minelli Minelli Sandaler
Sofie Axelsen
Handle Mercurio Top Furla Attachetasker Black wEPnR sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Pier One One Black Attachetasker Pier ZYw0qBZ
  • InstagramSandaler Minelli Minelli Beige Sandaler    Through Skjortebluser Look Slub Grey Maternity Light Button New 7wgXIqW7
    Dutti Mit White Bluser Tupfenprint Massimo 7wPSxqZH Tommy Blouse Bluser Bracelet Blue Hilfiger Rayne YHFHw7qZ