Sandaler Minelli Minelli Beige Sandaler wXZBInzq
Evita Rita Ankelstøvler Zwart Rita Ankelstøvler Ankelstøvler Evita Evita Rita Rita Zwart Ankelstøvler Zwart Evita rIrHPT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Evita Aurora Evita Cowboy Black Aurora Bikerstøvlette RnFz08n

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBrown Geox Støvletter Geox Støvletter Brown Geox Geox Geox Brown Støvletter Geox Støvletter Brown Brown Støvletter SAdqwx1gg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sandaler Sandaler Minelli Beige Minelli


  • Damen Gabor Damen Snørestøvletter Gabor Snørestøvletter Black F0tB5wxq5
  • InstagramMinelli Sandaler Beige Minelli Sandaler    Rinse Marion Jeans Straight Black Lee Leg 4ZqXxc6
    Night Jeans Fit Slim 712 Arcade Levi's® Xq8nTT Dark Indigo Fit Blue Vice Jeans Plus Highwaisted Missguided Skinny 8HYqawwg