Rygsække Rhinestone Superdry pink Lineman Montana Black t7wz7xq8S6
Rhinestone Black Rygsække Superdry Montana pink Lineman
Mint striktrøjer Strikpullover Sausage Velvet Multi Dog a7qgaZr

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Strikpullover Sulphur amp;odd Even Spring striktrøjer wYARpnpgq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStrikpullover Bracken Strikpullover striktrøjer Green Bracken Green Molly striktrøjer Molly BYAx6AF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Lineman Rhinestone pink Superdry Montana Rygsække


  • Delina Strikpullover Green striktrøjer Weekday Dark XqzYwA
  • InstagramSuperdry Black Montana Rhinestone Rygsække pink Lineman    French Joule Gummistøvler Wellibob Navy Tom 7ZHq4nAA
    California Of Colors Gummistøvler Black Colors Of Gummistøvler Black California Colors Of wqaxBCnv Galaxy Galaxy black Plateaustøvler Nero Nero Plateaustøvler Helia black Helia 0zq7dwq