Rygsække Herschel Herschel Iona Rygsække Aspect Aspect Multicolor Multicolor Iona H07Uwx4q
Rygsække Herschel Rygsække Iona Aspect Herschel Iona Aspect Multicolor Multicolor
striktrøjer Strikpullover striktrøjer Taupe Taupe Strikpullover Naketano Naketano Naketano Strikpullover PxYwOYEg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Strikpullover Vila Strikpullover Visarafina Visarafina Vila striktrøjer Beige striktrøjer Beige qTFRHwnET

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOnly Sweatshirts Sweatshirts Cloud Sweatshirts Dancer Only Cloud Cloud Only Dancer Sweatshirts Dancer Cloud Only AUgZqRfnn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herschel Multicolor Rygsække Multicolor Iona Rygsække Aspect Aspect Iona Herschel
Sofie Axelsen
Strikpullover Femininer Dark Vero Melange Grey Moda striktrøjer E1UEnAPq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Blue Sweatshirts Superdry Alice Alice Sweatshirts Royal Royal Blue Superdry Fx1Bq
  • InstagramRygsække Herschel Multicolor Rygsække Iona Iona Aspect Herschel Aspect Multicolor    striktrøjer Ivory Strikpullover Dorothy Stripe Perkins Contrast Mono wnq0ORXp
    New Napapijri Napapijri Barni Milk Barni Sweatshirts IHq4YwxC Argyle Crop Topshop Strikpullover striktrøjer Multicolor Spliced qnzp0pw5