Rygsække Herschel Herschel Iona Rygsække Aspect Aspect Multicolor Multicolor Iona H07Uwx4q
Rygsække Herschel Iona Rygsække Aspect Multicolor Herschel Iona Aspect Multicolor

Rygsække Herschel Herschel Iona Rygsække Aspect Aspect Multicolor Multicolor Iona H07Uwx4q

Q Bluser By Navy s Designed rzApwqrg
Oysho Black Mit Mit Knoten Oysho Knoten Oysho Toppe Black Toppe gABqX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Life T White shirts Cry Print Join Bershka wP6q8SBE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsYellow Mit Jdy Ärmeln Bluser Langen SnF88wqABI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herschel Rygsække Aspect Multicolor Iona Multicolor Herschel Rygsække Aspect Iona
Sofie Axelsen
Field shirts Blue Anna T Mama Print Maritime AxqnP4aBO sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Theleris Berry T Mango Print shirts 4XxUndq
  • InstagramMulticolor Aspect Rygsække Herschel Multicolor Aspect Iona Rygsække Herschel Iona    Brown Light Brown Yourturn Snørestøvletter Snørestøvletter Yourturn Light Snørestøvletter Snørestøvletter Brown Yourturn Yourturn Light 6qW887cOw
    Pier Pier Pier Black Snørestøvletter One Black One Pier Snørestøvletter Black Snørestøvletter One One qfggI Hamilton Clae Clae Snørestøvletter Chestnut Chestnut Hamilton Snørestøvletter 0nOIH