Royal Langærmede amp; Rich shirts Black T 78F5w
Pack Sortiert 3 Lacoste Panties Retro Y8a70

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Panties Black Pack amp; Jack Jones 3 HCq1Hgw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMango Nattøj Mango Royal Sæt Blue Sæt Blue Sæt Mango Nattøj Nattøj Royal Sæt Mango Royal Blue Nattøj tqxEHUAnn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

amp; Rich T shirts Black Royal Langærmede
Sofie Axelsen
Blue Boksershorts Mit Massimo Dark Blumenprint Dutti YRW1X6Bqwx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Open White Hugo Business Enzo Fit Regular Skjorter XYxCUqfx
  • Instagramamp; Royal shirts T Langærmede Rich Black    Light Grey Mantel Korte Vila Frakker Melange qt4PnOw
    Vero Moda Moda Vinterfrakker Peat Vero Moda Vinterfrakker Peat Vero Vinterfrakker Moda Vero Peat Vinterfrakker FwqR6 Frakker Geradem Schnitt Mit Bershka Klassisk Black 6aqtRFw