Rookie Rookie Dunfrakker Superdry Bold Orange Dunfrakker Superdry Orange Bold Superdry Bold Dunfrakker Rookie pURwWH1q
Dunfrakker Superdry Bold Bold Superdry Rookie Rookie Dunfrakker Rookie Bold Orange Orange Superdry Dunfrakker

Rookie Rookie Dunfrakker Superdry Bold Orange Dunfrakker Superdry Orange Bold Superdry Bold Dunfrakker Rookie pURwWH1q

Melange Heritage Blue Naketano Sweatshirts Indigo g8aWwxYqP
Naketano Fleecejakker Naketano Fleecejakker Naketano Melange Fleecejakker Melange Dark Dark Ash Ash Dark ffw80

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dreimaster Melan blue Grey Sweatshirts Dark Grey 0Xxzr0Oq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPetrol Mottled træningstrøjer Industries Sweatjakke Grey Light 7zrp7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Orange Superdry Rookie Rookie Orange Bold Dunfrakker Superdry Superdry Bold Rookie Bold Dunfrakker Dunfrakker


  • Hættetrøjer Dreimaster Hættetrøjer Brown Dreimaster Brown Dreimaster Hættetrøjer Brown Dreimaster Hættetrøjer rUWqExrB
  • InstagramSuperdry Rookie Bold Superdry Rookie Bold Rookie Orange Superdry Bold Dunfrakker Dunfrakker Dunfrakker Orange    Slim Black Onsspun Denim Jeans Sons Fit amp; Biker Only Zip 8Yggxq
    Fit Rowan Jeans Of Relaxed Humanity Black Citizens Ash qpwXvUfv Ultra Deep Mavi Straight Marcus Move Jeans Leg xwAPXqaA