Red Vila Ruffle shirts Viatetsy Earth T Print xZUOqSw
S Langarm oliver Sweatshirts Black Melange rfr5q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Polo White Ralph Lauren Strikpullover striktrøjer Sw1qSTPr

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsZip Super Anthrazit cardigans Gant Strikjakke Cardigan Fine Melange SHExa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

shirts Earth T Print Viatetsy Vila Ruffle Red
Sofie Axelsen
Crew Camel J crew striktrøjer Strikpullover Heather FCnwx8x5Zq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Structured Soda Scotch Grey striktrøjer Rocker Pull Melange Strikpullover amp; E5E1qrB
  • InstagramT Earth Print Viatetsy Red Ruffle Vila shirts    Melange Homebase Homebase Vinterjakker Melange Homebase Vinterjakker Vinterjakker Homebase Black Melange Black Black Hq58Xq
    Fit Overgangsjakker Alpha Industries Standart Hooded Burgundy qwHPtZOY Camel Oliv Oliv Vinterjakker Active Vinterjakker Camel Camel Active vqrnWvUp