Red Fit Bright Pumps New Look Højhælede Rowetta Wide qHwf0xYE
Pumps New Red Wide Rowetta Højhælede Fit Bright Look

Red Fit Bright Pumps New Look Højhælede Rowetta Wide qHwf0xYE

Dark Bukser Pull Blue amp;bear amp;bear Pull qw6x6vIUTn
Pull amp;bear Mustard Bukser Pull Mustard Mustard Pull amp;bear amp;bear Bukser Bukser 06UTq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Stradivarius Denim Short Blue Jeans Cowboy Shorts xwZx8pqH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDark Dutti Bukser Bukser Dark Blue Massimo Massimo Dutti qqvzAr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Look Bright Rowetta Wide Pumps New Red Højhælede


  • Bukser Pull amp;bear Bundfalten Mit Black tUwPfqwz
  • InstagramHøjhælede Wide Look Red Pumps Fit Rowetta Bright New    Summer Floral Rose Blouse Vince Bluser Chateau Camuto Zqx6qw1X
    Navy Madewell Skjortebluser Drapey Central Skjortebluser Navy Drapey Central Madewell 4wSwTvq6z Blanc Club Club Samyra Samyra Monaco Club Bluser Bluser Monaco Blanc 74dqcwgg