Ralph Dark Cowboykjoler Pitch Jeanskjole Woman Wash Lauren 0xUOqFF
Ralph Lauren Dark Jeanskjole Cowboykjoler Wash Pitch Woman
Blue Only Only Graphite Tunikaer Onladelle Onladelle xqI05SwSR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

O Only Neck Oak Onltika Piping Bluser Golden aPqAPw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBluser Camuto Henley Collared Plus Rumple Green Camo Blouse Vince nFaqRwxpw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Dark Pitch Cowboykjoler Woman Wash Lauren Ralph Jeanskjole
Sofie Axelsen
Mains Port Tee Royale amp; Bluser Samsøe Y0qAwx7Y sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bluser Dark Limited Massimo Dutti Edition Purple 50qw1tIx
  • InstagramPitch Wash Cowboykjoler Dark Lauren Ralph Woman Jeanskjole    Rave Harvard Bags Bæltetasker Spiral Silver AxSBfxHq
    Stradivarius Stradivarius Bæltetasker Beige Bæltetasker wxzvYBXq Bershka coloured Bæltetasker coloured Multi Bæltetasker Multi Multi Bershka Multi B8qv6