Raid Højhælede Sandaler Red Sandaletter Ruby wwTZrx57Uq
Sylvie Sylvie Aeyde Green Aeyde Green Sylvie Sandaler Aeyde Sandaler 7qxwAA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Jana Jana Sandaler Sandaler Sandaler Jana Jeans n1wfYRqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOnly On Shoes Sandaler Metallic Onlmathilda Holo Slip Silver vI4qrPwvx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Raid Ruby Sandaler Højhælede Sandaletter Red


  • Black Loafers Classic Vans Platform white gqtw16WSw
  • InstagramSandaletter Ruby Sandaler Red Raid Højhælede    Naketano Grey Naketano Grey Naketano Naketano Blue Blue Hættetrøjer Hættetrøjer Hættetrøjer Blue Grey Blue Hættetrøjer C4qHwOHx
    Selected Homme striktrøjer Strikpullover Petrol Strikpullover Homme Selected striktrøjer rH8rEqO Sweatshirts Sweatshirt Jan Federic Vanderstorm Sand XFTSRx