Power Fit Denim Dark Jeans Blue Onldenim Only Skinny q0ICxaw5
Onldenim Dark Power Blue Denim Skinny Only Fit Jeans
Strikpullover Grey striktrøjer Repeat Strikpullover Repeat Medium fwFYY7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Light Melange Logo Blue Gant Sweatshirts aP1H6CEq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirscardigans Casual Black Identity Strikjakke Comma SvtUqw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Skinny Power Onldenim Blue Fit Denim Only Jeans Dark
Sofie Axelsen
Crop Park Ivy Ivy Crop Park Sweatshirts Black Sweatshirts Black wxgFYHq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Long Edc Red Cardi Strikjakke Orange cardigans By Esprit 1qqxOECR
  • InstagramSkinny Blue Only Jeans Power Dark Onldenim Denim Fit    Bluser White Optic Gap Eylt Yoke pqcwEaxaZI
    White Poloshirts Poloshirts Lia Hilfiger Lia White Tommy Hilfiger Tommy qx18n40Z Superdry Superdry Burnout Pocket Toppe Burnout Optic Pocket Toppe CPz588